Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekreační pobyt v Piešťanech

V pondělí 17. srpna jsme z uherskohradišťského autobusového nádraží odjížděli v 10.30 hod. na rekreační pobyt do Piešťan. Ubytovaní jsme byli v hotelu Harmonia ve dvou a třílůžkových pokojích. Hotel se nachází 2 km od centra Piešťan v tichém a poklidném prostředí.

Hned po příjezdu nás čekal dobrý oběd. Po jeho skončení jsme se sešli v kulturní místnosti, kde nás přivítal ředitel a seznámil nás s programem během pobytu.

Snídaně, obědy a večeře se podávaly formou bufetových stolů. Po celou dobu pobytu při obědě a večeři byla neomezená konzumace nápojů. Každé odpoledne na terase u hotelu jsme se mohli občerstvit kávou se zákuskem. Po všechny večery na nás čekala nějaká zábava organizovaná vedením hotelu.  Pobavili jsme se při dobré hudbě, zatančili a zazpívali. Ve středu byla místo večeře na terase grilovačka a večer před odjezdem jsme poseděli u country hudby s táborákem .

Během pobytu jsme absolvovali pět léčebných procedur.  Kdo chtěl, mohl si ještě další přikoupit.

Vedení hotelu pro nás připravilo fakultativní výlety do centra Piešťan s průvodcem, do Hlohovce,  Bojnice, Jurkovičova muzea a na Bradlo. Svůj volný čas jsme také trávili procházkami po pěkném okolí podél řeky Váh,v centru Piešťan, prohlídkou miniatur hradů v dědince Podolie nebo  staroslovanských vykopávek na Bojné. V horké dny nám poskytl osvěžení bazén u hotelu.

Někteří si zašli na termální koupaliště Eva, případně si půjčili kola a projeli se kolem vodní nádrže Slňava.

Pobyt byl zakončen snídaní. Domů jsme odjížděli v sobotu 22. srpna v 9.30 hod. zrelaxovaní, obohaceni novými zážitky a plni příjemných dojmů. Škoda, že se tohoto pobytu zúčastnilo jen 25 lidí.

 Z.Z.