Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 9. 2022

Ozdravný pobyt Piešťany - 2022

.
Od úterý 30. srpna do neděle 4. září, 35 členů našeho Klubu důchodců využilo možnosti ozdravného pobytu v hotelu ALEGRO v obci Banka u Piešťan, v rekreační oblasti Slňava. Po příjezdu nás ředitel hotelu Juraj Šumichrast přivítal a seznámil s programem, který připravil po dobu našeho pobytu. Plná penze nám byla poskytnuta formou bufetových stolů a každé odpoledne byla možnost občerstvení s kávou a moučníkem .Neomezená konzumace nápojů je nadstandartní službou hotelu.
Každý večer se konal nějaký hudební program. Zazpívali jsme si u táboráku při opékání špekáčků, zatančili v rytmu disko, country, nebo Senzi Bandu. Fakultativní výlety do Beckova s průvodkyní, do Muzea miniatur v Podolí u Nového Mesta /Váh.,Thermalparku v Polném Kesovu u Nitry, zámku v Hlohovci, plavba lodí po Váhu. Každý si mohl vybrat a využít nabídky.
Během pobytu účastníci absolvovali šest léčebných procedur, byla možnost přikoupení masáží. Svůj volný čas rekreanti využívali procházkami po okolí, nebo návštěvou cukráren a kaváren v centru Piešťan. 
J.Foltýn , vedoucí zájezdu