Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 1. 2020

Bowling 9.1.2020

BOWLING  9.1.2020

Napadla mě myšlenka, uspořádat mezi vánočními svátky turnaj v bowlingu pro
naše členy, s Pohárem vítěze, který měl přilákat účastníky turnaje.

Ale tyto termíny kolem svátků byly již v baru Synot  obsazeny . Proto jsme dohodli termín až
na 9.1.2020, zájemci s tímto souhlasili a napsali se do seznamu, při našem společném sezení ( "rozloučení s rokem 2019") ve Starém Městě.
Na turnaj přišlo celkem 20 účastníků. Bar Synot ve St. Městě jsem vybral k vůli dobré dostupnosti a dobrého zaparkování vozidel.
Hrálo se o tři ceny t.j. 1. cena pohár, 2. cena dárkový balíček a 3. cena bonboniéra. Tento turnaj, včetně cen, jsem zasponzoroval osobně, aby s tím neměli naši členové výdaje. Turnaj probíhal ve velmi dobré, ale i správně bojovné náladě všech účastníků. Já jsem nesoutěžil, protože sponzor nemůže vyhrát darované ceny. Podle fotografií jste poznali, že vítězem se stal Vlastimil Kubíček, druhé místo obsadil Jindřich Bičan, ale při rovnosti bodů se uskutečnil rozstřel s paní Marií Kubíčkovou, která získala 3.místo.
Nálada byla při tomto turnaji velmi dobrá a veselá. Uvedené ceny jsem předal
osobně, za pěkného a bouřlivého potlesku pro vítěze. Ještě chvíli jsme poseděli a všichni se dověděli, jaké kdo uhrál body. Všichni účastníci sami navrhli, aby se takové soutěže opakovaly častěji a tím také něco udělali pro své zdraví.

Zapsal Josef A n t o š