Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k pobytu v Ludvíkově 2023

Informace k regeneračnímu pobytu v Ludvíkově, který se uskuteční

od 24.6. – 1.7.2023

Vážení členové Klubu důchodců, tímto Vás chceme pozvat na ozdravný pobyt v Ludvíkově a přiblížit Vám místo, do kterého máte možnost vy, kteří to tam neznáte, ale i ti, kteří jste tam už byli zavítat. Ludvíkov se nachází mezi Vrbnem pod Pradědem a Karlovou Studánkou, v pěkném prostředí s velmi čistým ovzduším, snad nejlepším v celé České republice.

Ubytování je v penzionu Koliba – vždy 2 samostatné pokoje se společnou koupelnou, WC a ledničkou. Některé pokoje mají i přistýlku a je možno v nich ubytovat 3 osoby.

Strava je plná penze. Jídlo je podáváno v restauraci Koliba, která sousedí s ubytovacím traktem. Snídaně je v 8.00 hod, oběd v 12.00 hod. a večeře v 18.00 hod. V případě individuálního celodenního programu lze místo oběda požádat o balíček. Nutno nahlásit den předem.

Odjezd je z Uherského Hradiště v sobotu 24.6. ve 13. hod. z parkoviště u Kauflandu a příjezd zpět v sobotu 1.7.2023 okolo 12 hodiny na totéž místo.

Pobyt se začíná po příjezdu a ubytování večeří a končí v sobotu snídaní. Jídlo se podává servírované. K obědu je možno si k hlavnímu jídlu dokoupit zeleninové saláty. Každý účastník si v jídelně při příjezdu najde své místo, které má po celou dobu pobytu.

K dispozici jsou také venkovní prostory s lavičkami. Ve čtvrtek pořádá penzion společenský večer s hudbou ve vinárně, která se nachází v přízemí budovy.

Ve vestibulu Penzionu je možné každý den zakoupit denní tisk a časopisy, zákusky a slazené a neslazené vody. Obchody jsou ve Vrbně vzdáleném asi 20 minut pěší chůze, nebo v Karlově Studánce, vzdálené asi 8 km. Možno použít místní dopravu. Zastávka autobusu je v blízkosti penzionu.

Je možné po dohodě uspořádat i odpolední výlety do okolí. Tyto zájezdy nejsou v ceně pobytu.

Zápis se uskuteční 3.5.2023 v naší Klubovně , od 12.30 - 14.00 hodin . Cena pobytu pro členy 4.300 Kč.

Srdečně zve výbor Klubu důchodců