Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upozornění pro členy Klubu důchodců

Oznamujeme všem členům Klubu důchodců Uherské Hradiště , že dne 30.3.2023 proběhla náhradní výroční členská schůze Klubu důchodců Uherské Hradiště za rok 2022 , na které  odstoupil stávající výbor Klubu důchodců Uherské Hradiště v čele s předsedou klubu p. PhDr. Milanem Brázdou i kontrolní komise v čele s p. Janem Kučerou. Volební komise předložila členské schůzi kandidátní listinu pro volby do řídícího orgánu a kontrolní komise Klubu důchodců  na náhradní členské schůzi konané dne 30.3.2023 . 

Kandidáti do výboru - p.Josef Antoš , p. Zdenka Dominiková , p. Miluše Kučerová , p. ing. Eva Maďarová , p. Eliška Smutná , p. Ludmila Škrášková , p. ing. Zdeňka Zavadilová .

Kandidáti do kontrolní komise - p. Eva Antošová , p. Marie Kubíčková , p. Jan Kučera.

Volební komise konstatovala , že volba navržených členů výboru a kontrolní komise KD - UH , uvedených na kandidátní listině , byla uskutečněna za jejich přítomnosti na náhradní  členské schůzi . Volební komise prohlásila volby za platné a navrženi kandidáti byli nadpoloviční většinou hlasů přítomných členů Klubu důchodců Uherské Hradiště právoplatně zvoleni .

Od uvedeného data zvoleni členové výboru a kontrolní  komise Klubu důchodců Uherské Hradiště , zastupují Klub důchodců na všech akcích . Odstupující výbor a kontrolní komise KD - UH ,  nemohou zastupovat členy Klubu důchodců Uherské Hradiště.