Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 2. 2020

Výroční členská schůze

 

I přes začínající chřipkovou epidemii se dne 29.1.2020 v sále Sokolovny ve Starém Městě sešlo 190 členů Klubu důchodců na Výroční členské schůzi.

Po přivítání všech zúčastněných přečetl a nechal schválit předseda KD program schůze. Následně proběhla volba pracovních komisí. Poté seznámil předseda přítomné s činností a hospodařením spolku v roce 2019,  zhodnotil akce minulého roku a seznámil členy s plánovanými akcemi roku 2020.

Během schůze byli odsouhlaseny změny ve Stanovách spolku, vzhledem k tomu,že byl rozšířen počet členů řídícího orgánu. Do výboru byli nově navrženi a následně zvoleni tito kandidáti: paní Josefa Hejdová, paní Eva Maděrová a pan Jiří Foltýn. Naopak z výboru odstupuje z osobních důvodů paní Ludmila Čechová.

Po krátké diskuzi zejména k plánovaným akcím na rok 2020, zprávě kontrolní komise a schválení usnesení  byla schůze ukončena.

Všichni zúčastnění členové si domů odnesli  program akcí na letošní rok a ostatní si jej mohou vyzvednout při návštěvě klubovny KD - ve čtvrtky 14.00 - 16.00 hod, při placení členských příspěvků a zapisování se na akce.

 

Schválený plán na rok 2020 bude rovněž umístěn na webu KD.