Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 10. 2018

Den seniorů a 20.výročí založení Klubu důchodců

Den seniorů a 20. výročí založení Klubu důchodců

Seniory z Klubu důchodců Uherského Hradiště čekalo 2.10.2018 opravdu slavnostní odpoledne. Slavil se Mezinárodní den seniorů a k tomu ještě  20 let od vzniku Klubu důchodců, který byl založen na Penzionu v Uherském Hradišti v roce 1998. Na akci se přihlásilo opravdu nevídané množství členů - celkem 250. Zúčastnili se i pozvaní hosté , které ve svém obsáhlém úvodním slově přivítala předsedkyně Klubu - senátor Ivo Valenta, starosta Ing. Stanislav Blaha, krajská radní Michaela Blahová, PhDr. Petra Karlíková vedoucí sociálního odboru města UH, Bc. Jitka Víchová ředitelka Seniorcentra v Uherském Hradišti, Ing. Romana Shánělová ze společnosti CTZ a  Ing. Michal Dvouletý vedoucí kanceláře senátora Valenty a krajský zastupitel. Celou akci moderoval David Pavlíček z Klubu kultury. Pěvecký sbor Klubu důchodců zahájil akci "Hymnou seniorů" . Záštitu nad touto  akcí Klubu důchodců převzal senátor pan Ivo Valenta. Došlo i na ocenění 3 aktivních seniorů, mají zásluhu na dobrém fungování našeho Klubu. 

Přišla i regionální televize a obsluhu připraveného pohoštění bravurně zvládli žáci 3. ročníku hotelové školy v Uherském Hradišti. Třešničkou na dortu bylo vystoupení  Franty Uhra a v druhé části odpoledne manželů Osičkových z Lanžhota.

Nakonec dostal prostor i Radek Sychra, který zahrál k tanci. Okolo 19 hodiny byla akce ukončena a všichni odcházeli maximálně spokojeni.