Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 12. 2018

Loučíme se s rokem 2018

Loučíme se s rokem 2018

Už se stalo tradicí, že se loučíme s uplynulým rokem. Ne jinak tomu bylo i letos a tak přicházíme 30.12.2018 silvestrovsky naladěni do Sokolovny ve Starém Městě, abychom si udělali silvestra nanečisto. Sešlo se asi 100 členů, což je číslo obvyklé. Každý sebou přináší pohoštění ve formě chlebíčků, řízků, jednohubek, zabijačkových a dalších dobrot a samozřejmě vánočního cukroví.

Nechybí ani  alkohol, protože je potřeba připít si na zdraví v novém roce 2019.  Děvčata  z výboru připravila peklo, kde se nabízelo víno i tvrdý alkohol a také připravila hry zvlášť pro muže a zvlášť pro ženy.  Pro ženy to byla hra s názvem "Jak to ti muži mají těžké". Pět závodnic muselo přirážením prasknout balonek předchozí závodnice. Zvítězilo družstvo žlutých a to hlavně proto, že balonky byly tenší a šli snadněji prasknout.  

Mužům holky přivázaly kolem pasu zavěšenou těžkou láhev, která sahala téměř k zemi a ti museli lahví dostrkat míč do branky. Myslím, že zábava se líbila a bylo to příjemné zpestření odpoledne.

Zbytek patřil muzikantu Radkovi Sychrovi, který hrál až do 19 hodiny. Všichni tančili jak o dušu a nikoho nebolelo nic, ani kolena ani jiné klouby. To tak vidět doktoři, to by se divili.