Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 10. 2018

Rodinná show 3 oříšky pro Popelku

Zájezd do Prahy na rodinnou show " 3 oříšky pro Popelku".

 

V sobotu 27.10. 2018 odjíždíme v 7.00 hodin do Prahy do Kongresového centra na rodinnou show "3 oříšky pro Popelku". Všichni se těšíme na notoricky známý pohádkový příběh jehož premiéra proběhla 12.října 2018. Celkem se má odehrát 43 představení a tak jsme rádi, že jedno z nich uvidíme. Po příjezdu do Prahy něco po 11 hodině máme až do začátku představení, jehož začátek je ve 14.00 hodin osobní volno, které každý využívá po svém.

Okolo 13.30 hodin se všichni scházíme u šaten divadla a z míst , která máme v hledišti je dobře vidět na jeviště a již očekáváme začátek představení. Do děje nás vtáhla krásná jevištní dekorace v podobě rozměrných projekčních panelů, takže iluze je stejná jako ve filmu a také krásná hudba z pera Karla Svobody. Velké obrazovky pak přibližují detaily na scéně, takže je vše krásně vidět z jakéhokoliv místa. Nejvíce jsme se všichni těšili na živá zvířata, což v divadle není běžné, koně, psa a sovu

Jedině obsazení trochu zklamalo, protože jsme neviděli hlavní protagonisty a to Pavla Trávníčka v roli krále nebo třeba prince v podání Davida Gánského nebo Milana Peroutky.

Jako celek představení nezklamalo a již po 16.00 hodině vyjíždíme z Prahy zpět k domovu. Zdržela nás jen menší porucha autobusu, který musel přerušit jízdu na Rohlence a provést opravu, Přestávku jsme využili na občerstvení a na toalety a ve 20.00 hodin jsme zase zpět v Uherském Hradišti.  

Tak zase někdy v divadle  nashledanou !